husejernes.dk

Garderobeskabe og skabe

Hver skjorte, sko og sweater på plads
Sneakersamler, denimelsker, T-shirtsparer, hattehoarder? Uanset hvad du elsker at samle på, har vores garderober og garderober et bredt udvalg af stilarter og størrelser for at hjælpe dig med at få det, der er bedst for dig, dit tøj og dit rum. Uanset om du foretrækker det åbent, med skydedøre eller spejle, og om du kan lide traditionelt eller moderne – vi har soveværelsesgarderobeskabe og garderober, der passer til dit tøj, din stil og dit rum.
Leder du efter børnegarderobeskabe? Gå på opdagelse her.

Et garderobesystem, der passer til dig
Vores PAX garderobesystem lader dig organisere indersiden af din garderobe, så den matcher dine ting, ikke omvendt. Masser at hænge? Vælg flere hængeskinner. Hvis hylder er noget for dig, skal du tilføje dem. Mulighederne er uendelige. Det eneste sikre er en følelse af ro – med dørene åbne og lukkede.

Klædeskabe og skabe

  • Dobbelt garderobeskabe
  • Hængslede garderobeskabe
  • Ekstra brede garderobeskabe
  • Store garderobeskabe
  • Entregarderobeskabe
  • Børnegarderobeskabe
  • Spejlgarderobeskabe

Klassisk design for et lettere moderne liv
Med IDANÄS garderobeskabe vil du nyde en tidløs stil plus praktisk, up-to- date funktioner, der hjælper dig med at organisere dine ting, som du ønsker. Og der er mange flere matchende møbler i IDANÄS soveværelsesserien, inklusive senge og kommoder.

Et klædeskab og mere til at matche
Med et klædeskab, skænk, tv-bænk og meget mere, VIHALS-serien gør din opbevaring i hjemmet nemmere. De matchende dele er nemme at kombinere og nemme at bruge på nye måder, efterhånden som dit liv ændrer sig. Og de har et enkelt, stilfuldt design, som er nemt at leve med i lang tid.

Klædeskabe giver dig mulighed for at organisere dit tøj, sko eller andre ting, du vil opbevare på en praktisk og stilfuld måde. Mange af vores garderobeskabe og skabe inkluderer indvendige indretninger, såsom bøjler og hylder, for at hjælpe dig med at organisere dine ting. Du kan skræddersy designet af din garderobe efter din smag ved at vælge dine interiørarrangører. PAX garderobesystemet giver dig mulighed for at designe udseendet, størrelsen og interiøret for at skabe din drømmegarderobe.

Soveværelsesgarderobeskabe – indbygget eller fritstående?
A garderobeskab kan indbygges i dit soveværelse, så det ligner en integreret del af rummet. Det kan også være et selvstændigt møbel. I et mindre soveværelse kan det være svært at integrere garderobeskabe. I så fald kan en indbygget garderobe være den bedste løsning, da du kan vælge de dimensioner, der passer bedst til dit rum; en anden mulighed er et enkelt garderobeskab, 1 til 2 dørs garderobeskab, som nemt kan passe ind i en begrænset plads. En fritstående garderobe eller garderobe kan være et midtpunkt i dit soveværelse. Vi har garderobeskabe med spejldøre, som kan tilføje både plads og stil til mange rum.

Vær pladseffektiv
Skydedøre
Skydedørs garderobeskabe behøver ikke fri plads foran garderobeskabet, da de blot glider frem og tilbage inden for garderobeskabets ramme. I mindre huse kan dette være en reel pladsbesparelse.

Hjørnegarderobeskabe
Nogle gange er det bedste sted at stille en garderobe i et hjørne. I disse tilfælde er en hjørnegarderobe den bedste mulighed, da den både vil være praktisk og tilføje en visuel i et hjørne. Vi har et bredt udvalg af hjørnegarderobeskabe, så du kan finde en, der passer til dit rum og din stil.