husejernes.dk

Lænestole og accentstole

Find din drømmelænestol
Leder du efter en behagelig lænestol til at tilbringe timers herlig mig-tid? Uanset om du leder efter en lænestol med høj ryg i traditionel stil eller en slank, moderne, har vi masser af stilarter at vælge imellem. Uanset hvad du vælger, er det helt sikkert dit yndlingssted derhjemme.

Koordinerede siddepladser til enhver stue
Lige så stilfuldt alene eller matchet med en sofa, find lænestol eller chaiselong, så den passer lige ind i dit hjem.

Lænestole til at sætte fødderne op
Ethvert hjem har brug for et sted at læne sig tilbage, sætte fødderne op og slappe af . For nogle er det sengen. For andre er det måske sofaen. For dig kan det være en ny, luksuriøs lænestol. I vores udvalg finder du komfortable, stilfulde, overbærende og beskedne lænestole, der passer til dine behov. De fleste fås i flere størrelser, stilarter, designs og farver.

De mange forskellige typer lænestole
De forskellige typer lænestole kan tjene mange formål i dit hjem. En badekarstol eller en moderne lænestol kan være et perfekt supplement til dit sofaarrangement. En lænestol med wingback eller høj ryg kan skabe et fantastisk læsested med en strategisk placeret gulvlampe placeret ved siden af. En lille lænestol, der er nem at flytte, er perfekt til at tilbyde nogle ekstra siddepladser, når du har gæster over. Og en klassisk gyngestol kan være det perfekte sted at sidde, når du strikker et flot langt tørklæde.

Hvilestole for ekstra komfort
Ønsker du at skabe det ultimative sted at slappe af i dit hjem? Se vores hvilestole. Med en hvilestol kan du nemt justere ryglænet, så det imødekommer dine behov. Sæt dig op, når du nyder et blad eller en god bog, og læg dig ned, når du vil hvile øjnene eller tage en lur.

Sådan passer du på din lænestol
Ulykker ske. Og spild af mad eller drikke i en lænestol kan efterlade en irriterende plet i stoffet. For at bekæmpe dette har flere af vores lænestole og hvilestole et aftageligt betræk, hvilket betyder, at du bare kan smide det i vaskemaskinen for at fjerne pletten. Hvis din stol ikke har aftagelige betræk, kan du prøve at rense pletten med en fugtig klud. Brug sammen med noget polstringshampoo til særligt genstridige pletter. Når du har fundet din nye lænestol, skal du sørge for at læse plejevejledningen for flere tips til, hvordan du passer på den

Tilføj hynder og tæpper
For at maksimere hygge med din lænestol, tilføj en pude og et blødt, varmt tæppe at putte sig i. Vi har puder og pudebetræk i forskellige størrelser, farver og mønstre. Vores behagelige tæpper og plader kommer også i forskellige stilarter, så alle kan finde en, der matcher deres lænestol og hvilestol.