husejernes.dk

Personlig opbevaring, der matcher din plads og stil – sig hej til PAX

Vi har alle et behov for opbevaring, hvad enten det er tøj, sko eller tilbehør. At have alt næsten organiseret i en stilfuld og funktionel garderobe vil gøre din hverdag meget lettere. Vores brede udvalg af opbevaringsløsninger, som det personlige IKEA skab, tilbyder stor fleksibilitet, der passer til dine behov, samtidig med at de har den bedste kvalitet, du kan regne med. Et bevis på dette er den 10-årige garanti, der følger med vores PAX-skabe, indretningsarrangører og andre personlige IKEA-opbevaringsløsninger.

Din trin for trin guide til at skabe opbevaringen af dine drømme

strong>
Vores PAX skabe er bygget til at holde og kan kombineres på forskellige måder. Du skal bare vælge rammer, døre og KOMPLEMENT interiørarrangører for at skabe dine drømmes opbevaringsplads, som du kan nyde og forvandle i mange år fremover. Her finder du enkle trin til at hjælpe dig med at planlægge din drømme personlige opbevaringsløsning.

Trin 1: Mål
Det er virkelig vigtigt, at du måler den plads, som din PAX vil gå ind først, og planlæg derefter hvilken størrelse garderobe der vil kunne passe. Her er de mål, du skal bruge til dit personlige IKEA-skab:

 • Bredden (w) af dit rum, for at bestemme, hvor bred din garderobe skal være
 • Højden (h) af dit rum, vil dette afgøre, hvor højt dit klædeskab skal være
 • Dybden (d) af rummet, dette vil hjælpe dig med at beslutte, om du har brug for en lavvandet eller dybere garderobe, og om du har brug for glidning eller hængslede døre
 • Husk, hængslede døre har brug for mere plads til at åbne end skydedøre, så sørg for, at du har plads nok!

Trin 2: Vælg rammerne
Når du har dine IKEA personlige opbevaringsmål, kan du nu vælge den bedste kombination af rammer, der passer til rummet.

Vælg, hvilken bredde du har brug for: 50 , 75 eller 100 cm
Vælg den perfekte højde: 201 eller 236 cm
Husk, at hvis du vælger rammerne på 236 cm, skal du have en loftshøjde på 250 cm eller mere for at passe til dem, når de er samlet.

Vælg hvilken dybderamme du har brug for: 35 eller 58 cm
Vælg farveramme: Hvid, Hvidbejdset Eg, Brunbejdset Ask eller Sortbrun
Vælg antallet af rammer – glem ikke, at du kan kombinere forskellige størrelser for at skabe en perfekt løsning!
For eksempel: hvis dit rum har dimensionerne 160(b) x 250(h) x 60cm(d), ville du være i stand til at passe et skab, der er 150x236x58 cm. Det betyder, at din kombination kan være lavet af:

 • 2 x 75 cm rammer, eller
 • 1 x 100 cm + 1 x 50 cm rammer, eller
 • 3 x 50 cm rammer

Trin 3: Vælg dørene
Eller vælg ikke nogen! Med PAX personlige opbevaringssystem er det helt og holdent din beslutning, om du ønsker, at dit skab skal have døre eller ej. Med skyde- eller hængslede døre kan du vælge at tilføje lidt ekstra stil eller bruge spejldøre til at udnytte pladsen – og du kan gemme alt væk! Eller du kan vælge et moderne og stilrent look og have en åben løsning – perfekt til walk-in closets!

Hængslede døre

 • Hængslede døre er gode, når du har plads til at åbne dem, fordi du har det perfekte overblik over alle dine ting, når dørene åbnes bredt. Glem ikke at købe håndtag og knopper for virkelig at vise din personlighed frem.

Vælg stilen

 • Vælg bredde, 50 cm eller 25 cm
 • Vælg højden, 195 cm eller 229 cm
 • Vælg antallet af døre, for hver 50 cm karm skal du bruge 1 dør
 • For eksempel: en 100 cm ramme ville have brug for to 50 cm døre. En karm på 75 cm kræver en 50 cm og en 25 cm dør.

Skydedøre

 • Den praktiske fordel ved skydedøre til din IKEA personligt skab er, at de ikke fylder meget, hvilket sparer gulvplads foran din garderobe – perfekt til at bo med lille plads. Skydedøre sælges i par og er velegnede til rammer, der fylder op til 150 cm eller 200 cm.

Vælg stilen

 • Vælg bredden: 150 cm eller 200 cm
 • Bemærk venligst, til 150 cm døre skal du bruge to 75 cm rammer. Vælg højden: 201 cm eller 236 cm, vælg samme størrelse som dine rammer!

Trin 4: Tilføj interiørarmaturer
KOMPLEMENT-serien indeholder alt fra bøjler, hylder og skuffer til kurve, skohylder og smykkebakker. Tænk over dine daglige behov, hvad du har brug for nem adgang til og den bedste måde at organisere dine ejendele på. Har du mange sko? Så glem ikke en udtræksbakke med skoskinner. Masser af bukser? Så skal du bruge en buksebøjle. Hvis du kan lide at organisere dine outfits aftenen før, så har du brug for en betjent bøjle til dit IKEA personlige skab.

Glem ikke at vælge den korrekte dybdeinteriør, der matcher dine rammer!