husejernes.dk

Sengestel i metal

Metalsengestel
Metalsenge er stærke, genanvendelige og langtidsholdbare. Uanset om du ønsker at skabe en industriel stemning eller et strejf af antik, mens du sover, er vores slanke sengestel i metal lige sagen. Gennemse mellem klassiske farver og flere størrelser for at finde det perfekte match.

Fordelene ved en sengeramme af metal
Hvis du har båret nok tunge senge op og ned af trapper til et helt liv, giv din ryg hvile med en sengeramme af metal. Ikke alene er metalsenge typisk lettere og derfor nemmere at transportere – de er også holdbare, overkommelige og perfekte til soveværelset, der foretrækker klassisk enkelhed. IKEA metalsenge kommer i alle størrelser og mange farver, så du kan matche dem til din stil.

Metal sengestel er holdbare
Søger efter en seng, der holder mange nætter ? En stærk sengestel i metal vil give dig maksimal støtte i flere år, end du kan tælle på dine fingre. Stål er et utroligt pålideligt materiale, og derfor finder du det i alt fra biler til skyskrabere. Ikke engang en skare af børn, der klatrer op for at ønske dig “godmorgen”, vil få disse robuste sengerammer til at falde sammen!

Metalsenge giver en rustik, antik følelse
Stil er blot en af mange grunde til, at du måske vælger en sengeramme af metal. Metal er et af de materialer, der passer perfekt ind i både moderne hjem og rustikke huse. Fra dekorative sengegavle til skinnende sengeben, en metalsengs tiltrækningskraft er tidløs.

En IKEA-sengeramme af metal er bæredygtig
Ligesom træ er metaller som stål genanvendelige materialer. Og de fleste IKEA sengestel i metal er lavet af kulstofstål. Derudover er de stykker, der holder madrassen på plads, typisk lavet af træ, så det er to bæredygtige materialer!

IKEA metal sengerammer er overkommelige
Metalsenge er bedste senge til studerende – og ikke kun på grund af deres pris. Kompakte metalsenge fylder mindre, hvilket betyder, at de passer fint ind i kollegieværelser. Men selvom dine kollegiedage ligger langt bag dig, er det altid rart at spare lidt penge på en budgetvenlig seng. Der er ingen grund til at kaste sig over en kæmpe sultan seng, hvis en simpel metalsengeramme vil gøre det fint. Derudover vil du sove godt, når du ved, at du har truffet en pengepungvenlig beslutning.

Er en metalseng behagelig?
Selvfølgelig er de det! Husk på, at det er madrassen, ikke sengerammen, der gør den største forskel for din komfort og søvn. Det betyder, at enhver IKEA sengestel i metal kan få det til at føles som en sky.

Opdag senge med metalstel i mange farver
En af de bedste fordele ved at få en IKEA stål seng er de mange forskellige stilarter og farver, du kan vælge imellem. Gennemse mellem hvide sengerammer, sorte sengerammer, grå sengerammer og meget mere. Hvid hjælper med at bringe ekstra lys ind i et luftigt soveværelse og tilføjer et delikat touch, mens sort er mere vintage, slankt og stilfuldt. Grå tilbyder et udseende, der både er afslappende og modigt, og det kan tilføje en urban stil til dit værelse.

Nogle fakta om metalsenge
Træ er sandsynligvis det første materiale, du tænk på, når du hører ‘IKEA’. Men vidste du, at metal er det næstmest brugte IKEA-materiale? Med de meget genanvendelige og holdbare egenskaber af kulstofstål er det ikke underligt hvorfor! At købe en IKEA metalseng betyder at investere i en sengeramme, der holder længe. Og når det er tid til at pensionere din betroede seng, kan du være sikker på, at du gør miljøet en tjeneste, når du genbruger dette meget genanvendelige materiale.