husejernes.dk

IKORNNES

Gulvspejl, ask, 52×167 cm (20 1/2×65 3/4”). Træt om morgenen? Så hæng morgendagens outfit bag spejlet og giv dig selv et par minutter mere under dynen. De bløde former og varme askefiner skaber en hyggelig følelse i rummet.

Produktdetaljer
Træt om morgenen? Du kan spare tid ved at hænge morgendagens outfit bag spejlet. For at undgå tøjbunker og ekstra meget vasketøj kan du hænge brugt tøj bag spejlet. Velegnet til brug i de fleste rum, og testet og godkendt til badeværelsesbrug. Sikkerhedsfilm reducerer skader, hvis glasset går i stykker.

Designer Ola Wihlborg
Artikelnummer 102.983.97

Materialer og pleje
Materiale
Hoveddele: Støbt krydsfiner, Askfiner, Klar akryllak
Spejlglas: Glas
Plastikdele: Polyamid

Pleje

  • Ramme
  • Tør af med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel.
  • Tør af med en ren klud.
  • Glas
  • Tør af med en fugtig klud. Brug kun vand eller vinduespudser.
  • Tør efter med en ren klud.

Bæredygtighed og miljø
Ved at bruge spånplader med en skive træ som toplag i stedet for kun massivt træ i dette produkt, bruger vi mindre træ pr. produkt. På den måde passer vi bedre på ressourcerne. Blyfri spejle – Ingen bly tilsat ved fremstillingen af vores spejle. Vi ønsker at have en positiv indflydelse på planeten. Det er grunden til, at vi i 2030 ønsker, at alle materialer i vores produkter skal genanvendes eller fornyes og fremskaffes på ansvarlige måder.

Målinger

  • Bredde: 52 cm (20 1/2″)
  • Højde: 167 cm (65 3/4″)
  • Dybde: 52 cm (20 1/2″)

Materiale
Hvad er spejlglas?
Spejlglas er for det meste lavet af almindeligt glas med en reflekterende belægning af en eller anden art af metal. Tidligere var det almindeligt, at belægningen indeholdt bly eller kviksølv – men begge disse metaller har gennem tiden vist sig at være skadelige for mennesker og miljø. Derfor har IKEA fra flere år siden totalt forbud mod at bruge bly eller kviksølv i vores spejle og i stedet er det giftfrit sølv eller aluminium, der reflekterer dit spejlbillede.

Funktionsløsning
Et spejl med to sider. Bag spejlet kan du hænge morgendagens outfit og tøj, der endnu ikke er klar til vasketøjskurven. Ingen tøjbunker, ingen unødvendige mængder vasketøj – og du kan også forkæle dig selv med et par minutter ekstra i sengen.

Designertanker
”Mit udgangspunkt for IKORNNES spejle brugte formpresset finer, fordi denne teknik tilføjer en særlig varme og blødhed. Begge spejle har også ekstra funktioner. Det gulvstående spejl har en bøjle bagpå, til dit tøj. Og hænger du det mindre spejl på væggen, bliver stativet en ekstra hylde eller et sted at hænge småting og nipsgenstande op. Jeg er sikker på, at du vil kunne lide disse spejle, og håber, at de vil gøre din hverdag en lille smule lettere.”

Designer Ola Wihlborg