husejernes.dk

Senge fra Ilva

Du bruger cirka en tredjedel af dit liv på at sove. Det gør du, fordi søvn er en essentiel del af både dit fysiske såvel som mentale helbred. Derfor er der også al grund i verden til at anskaffe dig en god seng fra Ilva. Sengen skal både være rummelig, behagelig og passe til din indretning.

Se alle ILVAs senge her: https://ilva.dk/sovevaerelset/alle-senge/c-259/

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du ender med den perfekte seng fra Ilva, kan du læse videre. Her giver vi dig nogle gode råd til dit sengekøb.

Hvor stor skal sengen være?

Inden du begynder at kigge på senge fra Ilva, bør du først finde ud af, hvor stor din seng egentlig skal være. Senge fra Ilva, såvel som andre møbelhuse, kommer i flere forskellige størrelsesvarianter. De mest almindelige størrelser er:

  • 70 x 140 eller 160 (juniorseng)
  • 90 x 200 cm. (enkeltmandsseng)
  • 120 x 200 cm. (trekvartseng)
  • 140 x 200 cm. (halvandenmandsseng)
  • 160 x 200 cm. (lille dobbeltseng)
  • 180 x 200 cm
  •  200 x 200 cm

Når du skal finde den rette størrelse seng, kommer det primært an på to ting. Først og fremmest afhænger den rette størrelse af, hvor mange personer der skal sove i sengen. Dernæst afhænger størrelse også af, hvor stort soveværelset er.

Hvis du blot skal sove i sengen selv, kan en enkeltmandsseng være tilstrækkelig. Hvis I derimod er to personer i sengen, skal du som minimum have en 140×200-seng. Meget gerne større.

Hvis I er to voksne i husstanden, men I også har børn, der sover i sengen i tide og utide, vil en seng på mindst 180×200 være at foretrække.

Vakler du mellem to størrelser, bør du altid gå med den største størrelse. Hvis der altså er plads i soveværelset.

Se alle ILVAs senge her: https://ilva.dk/sovevaerelset/alle-senge/c-259/

Sengens æstetiske udtryk

En seng skal naturligvis også passe til soveværelsets indretningsstil. På samme måde som en sofa også skal passe til stuens indretning. Når du kigger på senge fra Ilva, bør du derfor også kigge på, hvilke farver du kan få sengen i.

Ofte kan de fleste senge fås i enten sort eller hvid, der passer til alle farvekombinationer. Hvis du skal finde en seng til børneværelset, eller hvis du selv foretrækker en farverig seng, bliver udvalget lidt mindre.

Her har du naturligvis også selv mulighed for at male sengen efterfølgende, så den bliver netop den farve du ønsker. Ellers kan du eller dit barn måske vælge en hvid seng og så pifte den op med farverigt sengetøj og puder i mange farver.

Sengens funktioner

Senge fra Ilva kan have flere funktioner. Blandt andet kan du få elevationssenge. Det giver dig mulighed for at justere sengen, så den passer bedre til dig og din krop. Det er også en fantastisk funktion, hvis du læser meget i sengen eller ser meget tv.

Du kan også få senge fra Ilva, der har meget opbevaringsplads under sig, eller køjesenge hvis der skal være plads til flere. Derfor er det også en god idé at overveje, om du har nogle særlige ønsker til sengen. På den måde ender du med den seng, der passer bedst til dig.

Find billige senge fra Ilva

Hvis du er glad for et godt tilbud, eller hvis du har et stramt budget, vil du måske gerne finde en billig seng fra Ilva. I så fald vil vi anbefale dig at holde øje med møbelhusets løbende kampagner. Ofte har de mindst én kampagne om året, hvor de har fokus på deres møbler til soveværelset. Det inkluderer naturligvis også sengene.

Derudover har andre møbelhuse også senge i deres sortiment. Her kan du også finde et godt tilbud. Særligt, hvis du holder øje med deres respektive kampagner.

Hvis du gerne vil vælge en god løsning for både din pengepung og miljøet, kan du også købe en brugt seng. Eventuelt kan du skifte madrasserne ud og beholde sengestellet. På den måde kan du spare en del penge. Samtidig er det også et mere bæredygtigt valg.

Se alle ILVAs senge her: https://ilva.dk/sovevaerelset/alle-senge/c-259/