husejernes.dk

Sovesofa fra ILVA

Hvis du bor i en mindre bolig, eller hvis du skal indrette et gæsteværelse eller teenagerværelse, er en sovesofa ofte et fantastisk valg. Det er et møbel, der både formår at kombinere sofaen og sengen. Når en sovesofa er opslået, vil den fylde mindre. Derudover har det naturligvis også den fordel, at du kan anvende møblet som sofa.

Se alle ILVAs sovesofaer her: https://ilva.dk/stuen/sofaer/sovesofaer/c-214/

Når sovesofaen derimod er udslået, er det en nogenlunde rummelig seng, hvor der kan sove en til to personer. Derfor kombinerer en sovesofa det bedste fra begge verdner.

Vælg mellem forskellige typer sovesofaer

Når det kommer til sovesofaer, er der ikke så stor variation i selve produktet. Alle sovesofaer har det til fælles, at de kan blive slået sammen til sofaer og foldet ud som senge. Derfor er det primært tre ting, der adskiller sovesofaerne fra hinanden:

  • Materialevalget
  • Farven
  • Størrelsen
  • Opbevaringspladsen

Materialevalget

Du kan få  en sovesofa fra ILVA, og andre møbelhuse, i alverdens forskellige tekstiler. Derfor er det også op til dig selv at vurdere, hvilket tekstilmateriale du foretrækker. Det skal naturligvis være behageligt for dig, og dine eventuelle gæster, at sidde i sovesofaen.

Når du skal sove i sofaen, vælger langt de fleste at putte et lagen på sovesofaens overflade. Derudover er der også mange, der vælger at supplere med en topmadras, så sengen bliver mere behagelig. Kort fortalt er du altså ikke ligeså meget i kontakt med sovesofaens overflade, når du sover på den. Derfor er det vigtigst, at dens tekstiler er behagelige at sidde på.

Farven

Når du gerne vil have en sovesofa fra ILVA, eller et hvilket som helst andet møbelhus, skal du naturligvis vælge en farve. Her er det vigtigt, at farven på sovesofaen passer til farven i rummet. Den skal også passe til det øvrige udtryk, som du prøver at skabe i hjemmet. Nogle er til det mere jordnære udtryk – andre elsker friskhed og pangfarver.

Hvis sovesofaen skal bruges på børne- eller teenagerværelset, bør dit barn selv vælge farven. Det er vigtigt, at han eller hun er vild med sin sovesofa og har lyst til at bruge den.

Uanset om du vælger en sovesofa fra ILVA eller et andet sted, har du mulighed for at vælge mellem en hel palette af forskellige farver. Derfor vil du helt sikkert også kunne finde den helt rigtige sovesofa til dit hjem.

Størrelsen

Når det kommer til størrelsen, er sovesofaer lidt mere tricky. Du skal nemlig både tage hensyn til sovesofaens opslået tilstand såvel som den udslået tilstand. Derfor skal du også forholde dig til, hvor mange personer, der skal kunne sidde i sofaen, og hvor mange der skal kunne sove i sengedelen.

Hvis du skal bruge sovesofaen på gæsteværelset, er det formentlig en god idé, at den kan rumme to personer i sovedelen. Til gengæld er det ofte mindre relevant, hvor mange personer der kan sidde i sofadelen. Dine gæster vil højest sandsynligt sidde hos dig i stuen – og ikke på sovesofaen i gæsteværelset.

Hvis du derimod selv skal bruge sovesofaen som både sofa og seng, eller hvis dit barn skal, skal der tages hensyn til begge tilstande. Derudover skal selve rummets størrelse også tages i betragtning.

Det er altid en god idé med en så stor seng som muligt. Ligesådan er det også nemmere at sidde to personer på en firmandssofa end omvendt. Derfor er der med andre ord gode grunde til at vælge en så stor sovesofa som muligt. Naturligvis med omtanke for rummets størrelse.

Opbevaringsplads

De fleste sovesofaer har en god opbevaringsplads under sig. Hvis du har en mindre bolig, er det guld værd. Mange vælger at opbevare deres eventuelle topmadras til sovesofaen på opbevaringspladsen. Men ofte kan du også få plads til meget mere. Blandt andet sengetøj, håndklæder eller lignende.

Hvis du derfor gerne vil have nogle gode opbevaringsmuligheder med i prisen, bør du også kigge på sovesofaens opbevaringsrum.

Her kan du finde en billig sovesofa

Hvis du gerne vil finde en sovesofa fra ILVA, eller andet møbelhus, til en overkommelig pris, bør du holde øje med kampagner.

For de fleste møbelhuses vedkommende har de i løbet af året forskellige kampagner. Ofte vil der være en kampagne, hvor der er fokus på en specifik afdeling af hjemmet. Blandt andet køkkenet, badeværelset – eller soveværelset!

Når der er en kampagne med soveværelsesmøbler eller teenagerværelsemøbler, kan du ofte gøre et kup. Derfor kan du med fordel købe din sovesofa i den forbindelse.

Se alle ILVAs sovesofaer her: https://ilva.dk/stuen/sofaer/sovesofaer/c-214/