husejernes.dk

Spisebord fra ILVA

Du har rig mulighed for at finde dit nye spisebord i ILVA – møbelkæden har hundredvis af produkter i kategorien, hvad enten du er til det klassiske plankebord eller det mere industrielle look.

Se alle ILVAs spiseborde her: https://ilva.dk/spisestuen/spiseborde/c-247/

Når du skal vælge dit nye spisebord, skal du selvfølgelig først og fremmest gå efter det design, du bedst kan lide. Du bør dog også på forhånd gøre dig nogle overvejelser om, hvad der rent æstetisk og størrelsesmæssigt passer bedst til din nuværende indretning. Du bør tænke over følgende ting inden dit køb af spisebord fra ILVA:

  • Form – skal det være rundt, rektangulært eller kvadratisk?
  • Størrelse – skal det være langt, med udtræksplader eller lille og praktisk?
  • Materiale – er du til klassiske naturmaterialer som marmor og træ – eller det rengøringsvenlige laminat?

Hvilken form skal jeg vælge på mit spisebord?

Det traditionelle valg af spisebord er det aflange og rektangulære design, hvor der er god plads til, at familien kan samles.

Selvom designet er ret klassisk, kan du ILVA finde adskillige bud på spiseborde med mere moderne detaljer, der giver et fedt twist. Det ses ofte i udformningen af bordbenene, der både kan bue udad, krydse hinanden eller være indsat som en mere firkantet ramme. Så et rektangulært spisebord fra ILVA behøver på ingen måde ligne naboens.

Som et alternativ til de rektangulære borde kan du gå efter de helt kvadratiske spisebord, der typisk er mindre og et godt valg til dig, der har færre kvadratmeter til rådighed i spisestuen. Det vil også være muligt at finde kvadratiske borde, der fungerer som klapborde, så du kan slå klappen op eller ned, alt efter hvor mange personer I skal sidde ved bordet.

Det er også dén type spiseborde, der vil passe godt ind i køkkenmiljøet.

Runde borde hitter også stort blandt forbrugerne og bidrager for mange med et mere organisk udtryk, ligesom kontakten mellem gæsterne ofte bliver mere afslappet, end når man sidder ved et bredere langbord.

ILVA kan du finde runde borde både med og uden tillægsplader.

Se alle ILVAs spiseborde her: https://ilva.dk/spisestuen/spiseborde/c-247/

Skal jeg gå efter det store eller lille spisebord?

Når du går rundt i det lokale møbelhus, kan du lynhurtigt lade dig forføre og drømme om, hvordan det enkelte spisebord passer ind i din egen bolig. Du skal dog også tænke på, hvor stort bordet reelt er. Det vil ofte virke mindre i butikken end hjemme ILVA dig selv. Det er derfor altid en god idé, at du på forhånd måler op i spisestuen og vurderer, hvor stort et bord du har plads til.

Husk at gøre plads til, at spisebordsstolene kan trækkes ud, og at der er plads til, at gæsterne kan gå rundt om bordet – uden at skulle klemme sig op mod væggen.

Du skal naturligvis også overveje, hvor mange personer I skal kunne sidde ved bordet – ikke kun til hverdag, men også til festlige sammenkomster. Omvendt kan et stort bord til 8 personer virke ret overvældende, hvis I oftest er 1-2 personer i husstanden. Her kan ILVAs forskellige borde med tillægsplader være et attraktivt valg.

Vær OBS på, at du både kan købe spiseborde med indbyggede tillægsplader, mens andre kan sættes på fra gang til gang. Skal tillægspladerne sættes på, skal du tænke på, at du også skal have plads til opbevaring af pladerne, ligesom det er en ekstra investering, hvis du skal købe tillægspladerne separat.

Størrelsen på et spisebord går ikke kun på længden, men også bredden. Spiseborde kan både være brede og smallere i det. Tænk på, at du med et smallere bord kan skabe en mere intim stemning. Omvendt får du med det bredere bord mere bordplads.

Materialevalg – hvad passer til dig og din familie?

Størstedelen af ILVAs spiseborde er træborde – du kan både få plankeborde, sildebensmønstre og klassiske rene træbordplader i forskellige sorter som egetræ. Mange foretrækker træbordpladerne, da det er et naturligt materiale med et meget autentisk præg, hvor du både kan se årringene og de små unikke præg.

Alt efter om træet er lakeret eller ej, kan det kræve forskellige former for pleje med olie, ligesom ulakerede flader kan være mere sårbare over for pletter og ridser. Du skal her altid følge producentens specifikke anvisninger for pleje af det pågældende bord.

Har du børn, kan det være anbefalelsesværdigt at gå efter de mere vedligeholdelsesvenlige bordflader som laminat – de kræver ingen pleje og er nemme at tørre af med en fugtig klud.

Flere af laminatpladerne i ILVAs sortiment er med nanobelægninger, så de er endnu mere modstandsdygtige over for pletter.

Hvordan finder jeg et ILVA spisebord på tilbud?

Vil du gerne finde dit spisebord fra ILVA til en ekstra favorabel pris, kan du med fordel holde øje med de forskellige kampagnetilbud og rabatter, bl.a. under ILVAs tilbudssektion på hjemmesiden.

Når du shopper rundt enten online på ILVAs webshop eller i en af de fysiske butikker, kan du med fordel holde øje med prismærker mærket med ”FUND”. ILVA kører med nedsatte priser på deres FUND-møbler. De forskellige møbler i FUND-segmentet er indkøbt i større varemængder og kan derfor også sælges til en endnu skarpere pris. Du får dog stadig en høj kvalitet, blot til en lidt bedre pris.

Præcis som alle som andre konkurrerende møbelkæder kører ILVA ofte med kampagner i både webshoppen og de fysiske butikker. Abonnerer du på ILVAs nyhedsbrev, vil du dels kunne få adgang til særlige rabatkoder og dels blive informeret om, hvornår de forskellige kampagner skydes i gang.

ILVA er også en af de møbelbutikker, der deltager i Black Friday. Her kan du ofte spare masser af penge på dit nye spisebord. Du kan også løbende holde øje med prissætningen i såvel ILVA som de konkurrerende møbelhuse à la Møblér, så du ved, hvornår du får det bedste tilbud.

Kan jeg købe mit spisebord fra ILVA online?

Bor du ikke i nærheden af en ILVA, kan du købe dit ILVA spisebord på webshoppen ILVA.dk – køber du for et bestemt beløb, får du gratis levering til kantstenen. Du slipper således for at bede kammeraten om at hjælpe dig med at få transporteret bordet med hjem fra butikken.

Det kan naturligvis være svært at vurdere møbler via produktbilleder på nettet. Har du mulighed for det, kan du med fordel besøge ILVAs butikker, hvor langt de fleste spiseborde er udstillet. Det vil altid fremgå af produktbeskrivelsen, om varen er udstillet i en af de fysiske butikker.

Bemærk, at du også kan købe dit spisebord online og få det leveret til den ønskede butik. Her har du også mulighed for at låne en trailer.

Køber du dit spisebord online, kan du bytte det i en af de fysiske butikker – ILVA kører med en ubegrænset fortrydelsesret. Varen skal dog være i oprindelig stand, ligesom andre krav kan gøre sig gældende, eksempelvis hvis bordet på nogen måder er specialproduceret efter dine ønsker.

Se alle ILVAs spiseborde her: https://ilva.dk/spisestuen/spiseborde/c-247/