husejernes.dk

Sådan finder du dine næste spisebordsstole fra ILVA

Spisebordet er et af de absolut vigtigste steder i hjemmet. Efter en lang dag, er det her, hvor hele familien samles for at nyde aftensmaden sammen. Det er også scenen til flere forskellige fejringer, om det er fødselsdage eller juleaftener.

Se alle ILVAs spisebordsstole her: https://ilva.dk/spisestuen/spisebordsstole/c-248/

Hvis du elsker, at samles med dine tætteste venner og familie rundt om spisebordet, så ved du, at man kan ende med at sidde ved spisebordet i flere timer, efter man har spist. Her kan du læse om, hvordan du finder de rigtige spisebordsstole fra ILVA.

Vær ikke bange for at være kræsen

Du tænker måske, at en stol er en stol, men der er overraskende stor forskel på spisebordsstole. Det er ikke kun designet, som skal passe ind i dit hjem, men dine spisebordsstole skal også være behagelige for dig at sidde i.

Når du er på udkig efter spisebordsstole, kan det være en god ide at kigge fysisk butik, hvor du har muligheden for at prøve at sidde i dem. Når du er ude og kigge på stole, skal du ikke være bange for at være kræsen.

Spisebordsstole er en investering, så det er besværget værd at finde de rette stole. Det kan godt betyde, at du skal besøge flere butikker. Spisebordsstole fra fra ILVA, Ikea eller andre store møbelhuse giver et stort udvalg, hvor du vil have nemt ved at finde noget, som passer til dit hjem.

Overvej designet, inden du besøger butikken

Hvis du regner med at købe spisebordsstole fra ILVA eller andre store møbelhuse, så kan det hurtigt blive overvældende med det store udvalg. For at gøre det nemmere for dig at holde overblikket, kan det være en god ide at have nogle overvejelser om designet, inden du tager ud i butikken.

Hvis du skal finde både spisebordsstole og spisebord, så kan du overveje at vælge et matchende sæt. Det er nemt at finde spisebord og matchende spisebordsstole fra ILVA, hvor du er sikker på, at stolene passer til bordet i højden og matcher i designet.

Når du skal integrere nye møbler i dit hjem, er det en god ide at lave et moodboard over din drømmeindretning. Det kan inkludere forskellige teksturer, farver og tekstiler, som passer godt sammen. Et moodboard er et også en fantastisk måde at holde en gennemgående stil gennem hele husets indretning.

Hvis du vil udskifte din indretning lidt efter lidt, så er moodboardet også en god måde at holde overblikket. Det kan også hjælpe dig med at eksperimentere med nye farver og tekstiler, som du måske ikke har brugt i din indretning før.

Hvis du holder dig til farver, materialer og tekstiler, når du laver dit moodboard, så vil du have nemmere ved at finde møbler, som vil passe ind, når du er i et stort møbelhus. Det hjælper dig nemlig med at visualisere, hvad du gerne vil have, uden at have et helt specifikt design i hovedet.

Find den rigtige højde

Før en stol er behagelig at sidde ved, skal den passe til højden på bordet. Ved de fleste spisebordsstole varierer sædehøjden mellem 45-50 cm. Det giver nok højde i benene, til at du kan sidde behageligt. Du skal dog være opmærksom på at skulle have plads til dine ben under bordet.

Her vil man typisk gerne have et mellemrum på 25-30 cm mellem bordet og sædet. Inden du tager afsted til butikken for at kigge på stole, kan det være en god ide at måle højden af dit spisebord, så du har en ide om, hvor høj sædehøjden på stolen skal være.

Hvis mellemrummet mellem sædet og bordet er for lille, kan det være svært at rykke sig tæt på bordet, når du skal spise. Hvis mellemrummet derimod er for stort, kan det være ubehagligt at sidde ved bordet i længere tid, fordi du skal løfte dine arme mere, når du skal spise.

Armlæn eller ej?

Der findes et hav af forskellige designs, når det kommer til spisebordsstole. Noget, som især deler vandende ved spisebordsstole, er, om der skal være armlæn eller ej. Spisebordsstole med armlæn er som regel mere behagelige, når man skal sidde ned i længere tid. Dog fylder spisebordsstole med armlæn som regel meget mere end stole uden. Det kan gøre det svært at få plads til ekstra stole, når man har gæster på besøg.

Alt afhængigt af designet på armlænet, vil du heller ikke have muligheden for at kunne skubbe stolen ind under bordet, fordi armlænet støder på i højden. Det er især vigtigt at have i tankerne, hvis du ikke har meget plads rundt om dit spisebord.

Vælg at investere i dansk design

Spisebordsstole kommer i flere forskellige prisklasser, hvilket giver dig muligheden for at finde noget i en pris, som passer til dit budget. Nogle vil gerne have så god kvalitet for så få penge som muligt, men du kan også bruge spisebordsstole som et investeringsmøbel.

Selvom et godt tilbud altid er rart, så kan du overveje at bruge de ekstra penge på designmøbler. Mange elsker udseendet af de danske designerstole, men det er ikke kun deres flotte design, som gør dem investeringen værd.

Dansk design er elsket i hele verdenen. De minimalistiske design er nemt at få ind i næsten alle danske hjem, og så er de lavet i den bedste kvalitet. Det kan betyde, at du ikke behøver at finde nye spisebordsstole igen, hvis du er god til at passe på dem.

Hvis du gerne vil have et nyt design ind, så kan du nemt sælge dine designerstole videre. Værdien af danske designmøbler holder sig høj, så du har nemt ved at tjene penge ind til nye stole.

Se alle ILVAs spisebordsstole her: https://ilva.dk/spisestuen/spisebordsstole/c-248/