husejernes.dk

FJÄLLBO

Tv-opbevaringskombination, sort, 250x36x95 cm (98 3/8×14 1/8×37 3/8”)
En luftig kombination med plads til tv og andet. Metallet giver en industriel følelse, og det massive træ gør hvert møbel unikt. Med den åbne bagside er det nemt at få adgang til stikkontakter.

Produktdetaljer
Denne rustikke hylde i metal og massivt træ har en åben bagside, så det er nemt at arrangere ledninger og få adgang til strømudtag. Du kan placere elektronisk udstyr bag metalnetdørene, da de tillader signaler at trænge igennem fra din fjernbetjening. Opbevaringsenheden står stabilt på ujævne gulve, da den har justerbare fødder.

Designer Johan Kroon

Artikelnummer 591.912.67

Godt at vide
Vi anbefaler, at en tv-bænk er en smule bredere end tv’et placeret på den. Denne tv-bænk passer til et tv på op til 58 tommer. Du kan vælge et større TV, hvis det ikke er tungere end den angivne max belastning for bænkens top. Det øverste panel på tv-bænken er beregnet til et tv med en maksimal vægt på 66 lbs. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige typer befæstelser. Brug fastgørelseselementer, der passer til væggene i dit hjem. Kan kombineres med andre produkter i FJÄLLBO-serien.

Materialer & pleje
Materiale
Ramme/ Sidepanel/ Dør/ Bundpanel: Stål, Epoxy/polyester pulverlakering
Toppanel/ Hylde: Massiv fyrretræ, Plet, Klar akryllak

Pleje

  • Reol/TV-enhed
  • Tør af med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel.
  • Tør efter med en ren klud .

Sikkerhed og overholdelse
Dette møbel skal fastgøres til væggen med den medfølgende vægforankring.

Mål

  • Bredde: 250 cm (98 3/8 “)
  • Dybde: 36 cm (14 1/8″)
  • Højde: 95 cm (37 3/8 “)

Materiale
Hvad er stål?
Stål har unikke egenskaber, når den strækkes og formes, da den forbliver stærk. Det giver styrke til alt fra skyskrabere og biler til sengerammer og udendørsmøbler. Stålindustrien går i retning af mere energieffektiv produktion og stærkere stålkvaliteter. Det mister ingen af sine egenskaber, når det genbruges, og i dag er stål et af de mest genbrugsmaterialer i verden.

Designertanker
“FJÄLLBO-serien er inspireret ved industrielt design fra begyndelsen af 1900-tallet. Det er tidløse møbler, hvor tradition og funktionalitet går hånd i hånd. Jeg har arbejdet med enkle, ærlige og holdbare materialer som metal og massivt træ. Du får også en rustik, enkel stil, der kan føles minimalistisk eller hyggelig – alt afhængig af rammerne. Du kan bruge hele serien, eller hvorfor ikke kombinere en eller flere favoritter med møbler, du allerede har derhjemme, til en personlig indretning.”

Designer Johan Kroon